Skip to Store Area:

OdoCare

Mijn winkelwagen

0 Items - € 0,00 | Afrekenen

OdoCare Home algemeen

Download hier de folder.

 

REUKLOOS OPSLAAN VAN INCONTINENTIEMATERIAAL: ODOCARE HOME

 

In vele zorginstellingen in Nederland is de OdoCare Pro reeds een begrip. Het allereerste hygiëne systeem dat speciaal ontwikkeld is voor het reukloos en hygiënisch opslaan van incontinentiemateriaal.

Na vele verzoeken is OdoCare nu ook beschikbaar voor de thuismarkt: SanaLife B.V. presenteert dit jaar OdoCare Home. Met een capaciteit van 45L en een brede ingooiopening is dit systeem geschikt voor thuisgebruik bijvoorbeeld op een toilet, badkamer of slaapkamer.

Het OdoCare Home hygiëne systeem is erg makkelijk in gebruik. Het incontinentiemateriaal wordt in de opening geplaatst, de hendel wordt naar de andere kant gedraaid en that’s it! Het materiaal is luchtdicht afgesloten dus er komen geen nare luchtjes meer vrij. Omdat het OdoCare systeem gesloten is, komt de gebruiker niet in aanraking met bacteriën van het opgeslagen incontinentie materiaal - zoals bij een normale afvalemmer met klep wel het geval is. Het systeem werkt geheel mechanisch zonder gebruik te maken van chemicaliën, vloeistoffen of geurvreters.


OPTIMALE HYGIËNE

Om een optimale hygiëne te waarborgen is het OdoCare Home hygiëne systeem
uitgerust met een disposable binnenzijde. De milieuvriendelijke disposable kan - indien verontreinigd- worden vervangen.

Er kunnen gemiddeld 8-10 incontinentieluiers (maat L) worden opgeslagen. In de praktijk betekent dit dat de OdoCare Home zak ongeveer 2-3 keer per week vervangen dient te worden.