OdoCare

Mijn winkelwagen

0 Items - € 0,00 | Afrekenen

OdoCare Pro is het eerste reukloze en hygiënische systeem voor de opslag van incontinentiemateriaal.

Download hier de OdoCare folder.

Reukloos
Het gepatenteerde OdoCare systeem is makkelijk en zeer hygiënisch in gebruik. Dankzij de speciale techniek blijven luchtjes en daarmee ook bacteriën opgesloten in de afvalzak in de onderemmer. In tegenstelling tot de bestaande afvalemmers in de markt is de OdoCare een gesloten hygiënisch systeem.

Hygiënisch
De ingooiopening is voorzien van een disposable binnenzijde. Hierdoor kan de binnenzijde regelmatig worden vervangen, waardoor de hygiëne optimaal gewaarborgd blijft. Daarnaast is er bij gebruik de OdoCare Pro geen visueel contact meer met de materialen. Door deze hygiënische opslag oplossing, word het risico van virussen sterk verminderd.

Makkelijk in gebruik
De Odocare Pro heeft een grote opening, waardoor het geschikt is voor diverse maten van incontinentie materialen en andere gebruiksmaterialen. De OdoCare Pro is zeer eenvoudig te bedienen. U werpt het afval in de OdoCare Pro, draait het handvat en klaar. Door het ergonomische ontwerp, kan de OdoCare zak eenvoudig worden verwisseld.

Verrijdbaar
Om  aan de bestaande vraag van mobiliteit voldoen, kan de OdoCare Pro worden uitgerust met wielen (Tente). Verder kan de OdoCare Pro worden bevestigd aan een waskar met de speciale OdoCare waskar koppeling.

Milieu
De OdcoCare Pro erkent zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. Daarom wordt de disposable van de OdoCare Pro gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gebruikte luiers en andere kunststoffen. Daarnaast kunnen materialen, die worden opgeslagen in de OdoCare pro, gemakkelijk worden gescheiden van het normale afval. Dit in navolging van de EU richtlijn.

Grote Capaciteit
De OdoCare Pro is leverbaar in twee uitvoeringen. De OdoCare Pro 75L en de OdoCare 45L.  De Odocare Pro 75L is speciaal ontwikkeld voor grotere instellingen zoals: verzorgingshuizen, ziekenhuizen, privéklinieken etc. Voor thuis gebruik en de kleinere instellingen adviseren wij de OdoCare Pro 45L.

Verbeterde werk- en leefomgeving
Door de reductie van nare luchtjes in de werk- en leefomgeving profiteren niet alleen de verzorgenden en de cliënten van de OdoCare Pro, ook de familie en kennissen ervaren een prettiger bezoek dankzij de frisse omgeving.


SanaLife B.V.
Sinds 1993 is SanaLife BV actief in Nederland en België als fabrikant / groothandel voor medische producten (MiteCare anti-allergie hoezen).
In 2011 kreeg SanaLife een wereldwijde exclusieve licentie voor de productie en verkoop van de OdoCare lijn.